Werther’s Original
Appel Caramel Cake

Appel Caramel Cake

Dit recept heeft alles wat je wil in de herfst! Appel Caramel Cake gemaakt met Werther's Original Soft Caramel snoepjes.

Ingrediënten

Dit recept heeft alles wat je wil in de herfst! Appel Caramel Cake gemaakt met Werther's Original Soft Caramel snoepjes.

Appel Caramel Cake

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een cakevorm in en verspreid wat bloem over de onderkant.

  2. Snijd de Werther's Original Soft Caramel snoepjes in kwarten. Gooi de snoepjes in een kom met 2 eetlepels bloem. Dit voorkomt dat ze gaan plakken.

  3. Schil en snijd de appels in stukjes. Klop de boter, suiker en het vanille-extract luchtig. Voeg de eieren één voor één toe en klop tot het volledig is opgenomen.

  4. Meng in een kom de bloem met de kaneel en pumpkin spice kruiden. Voeg dit toe aan het botermengsel en mix goed door elkaar.

  5. Spatel de appelstukjes en de Caramelstukjes door het beslag en giet het beslag in de cakevorm.

  6. Bak het geheel 60 minuten. Tip: gebruik een prikker om te zien of de cake gaar is. Komt deze schoon uit de cake? Dan kan je de cake uit de oven halen.

  7. Voor 10-12 personen

    Moeilijkheidsgraad: makkelijk

    Bereidingstijd: 20 minuten

    Oventijd: 60 minuten