Ingrediënten
Dit makkelijke recept maak je slechts in een paar minuten! Chocolade Caramel Mug Cake gemaakt met Werther's Original Soft Caramel snoepjes.
Chocolade Caramel Mug Cake
- 4 Werther's Original Soft Caramel snoepjes
- 4 el bloem
- 4 el suiker
- 3 el cacaopoeder
- ¼ tl bakpoeder
- Snufje zout
- 1 ei
- 3 el melk
- 1 el ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
Bereiding
-
Meng alle ingrediënten - behalve de Werther's Original Soft Caramel Snoepjes - in een mok tot één geheel.
-
Duw nu de Werther's Original Soft Caramel snoepjes in het midden van de mok.
-
Doe de mok 90 seconden in de magnetron. Is de cake nog wat vloeibaar? Doe de mok dan nog een keer in de magnetron en werk met intervallen van 10 seconden.
-
Voor 1 persoon
Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Bereidingstijd: 5 minutes
Oventijd: 5 minutes