Werther’s Original
Salted Caramel Brownies

Salted Caramel Brownies

Verras jouw familie en vrienden met onze heerlijke Salted Caramel Brownies gemaakt met Werther's Original Soft Caramel snoepjes.

Ingrediënten

Verras jouw familie en vrienden met onze heerlijke Salted Caramel Brownies gemaakt met Werther's Original Soft Caramel snoepjes.

Salted Caramel Brownies

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Snijd ondertussen de Werther’s Soft Caramel snoepjes in kleine stukken.

  2. Smelt de boter met de chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom en laat iets afkoelen.

  3. Klop de suiker door het gesmolten mengsel, voeg de eieren en het vanille-extract toe en klop tot deze volledig zijn opgenomen. Voeg nu de bloem en het zout toe en meng tot een egaal beslag.

  4. Spatel nu de Werther's Soft Caramel stukjes door het beslag.

  5. Giet het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm (ongeveer 20 centimeter) en bak de brownies ongeveer 45 minuten. Laat ze afkoelen in de bakvorm.

  6. Smelt de rest van de Werther's Soft Caramel snoepjes in een steelpan op laag vuur met een eetlepel water.

  7. Verdeel de Caramel over de brownies en bestrooi met een snufje zout. Laat de brownies volledig afkoelen voordat je ze in stukken snijdt.

  8. Voor 16-20 stuks

    Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

    Bereidingstijd: 20 minuten

    Oventijd: 25 minuten