Ingrediënten
Dit is dé trend van het moment! Rocky Road gemaakt met caramel van Werther’s Original Soft Caramel snoepjes én Werther’s Original Caramel Popcorn Classic.
Voor de rocky road
- 2 handen vol Werther’s Original Caramel Popcorn Classic
- 10 Werther’s Original Soft Caramel snoepjes
- 300 g melkchocolade, gesmolten
- 100 g pure chocolade, gesmolten
- 50 g witte chocolade, gesmolten
- 1 cupje koffiepoeder
- 200 g noten (mix van hazelnoten, pinda’s, pecan-en walnoten), geroosterd
- 20 g gepofte rijst
- Scheutje slagroom
- Snuf zout
Bereiding
-
Meng de melkchocolade met de pure chocolade en het koffiepoeder.
-
Hak de geroosterde noten grof en voeg samen met de gepofte rijst en popcorn toe.
-
Roer alles goed door en leg in een met bakpapier bekleed cakeblik (maak het bakpapier nat en verfrommel tot een prop zodat het soepel wordt en makkelijk in de bakvorm past).
-
Smelt de Werther’s Original Soft Caramel snoepjes met slagroom in een steelpannetje tot caramelsaus en maak af met een snuf zout.
-
Versier de Rocky Road met witte chocolade, caramelsaus en Werther’s Original Caramel Popcorn Classic.
-
Zet in de koelkast (of vriezer) tot het helemaal hard geworden is en snijd in blokjes.
-
Voor 12 stuks
Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: ongeveer 60 minuten
Dit recept is gemaakt in samenwerking met Lynn van de Vorst.